Search in
English French Nederlands
Natacha Wuyts / Charles Loos
Saturday January 27, 2018
8:00 PM
Natacha Wuyts / Charles Loos
Huis de Min

Contact information
Address Sint-Katelijnestraat, 63
2800 Malines
Belgium

"Wanneer Natacha Wuyts en Charles Loos samen spelen, spatten de vonken er al van bij de eerste noot vanaf. Hun beider muziek versmelt als bij magie en hun diepzinnige melodieën sleuren je mee in een draaikolk van emoties. Met lichte tred verkennen ze onbetreden paden. De swing van Natacha past prachtig bij de speciale klank en stijl van Charles." (Le Soir).

In 2011 begonnen Natacha en Charles samen mee te draaien in het Brusselse jazzclubcircuit. Algauw wordt bekend dat het om een "gouden combinatie" gaat en wordt het duo ook elders in het land gevraagd en voor ze het wisten mochten ze gaan optreden in Frankrijk, Zwitserland en Hongarije.

Eind 2012 brachten ze op het label Quetzal hun eerste album uit, ‘Nat’, met daarop zowel nummers in duo als met grote formaties (zoals het Orchestre de chambre de la Néthen) en tal van speciale gasten zoals Stéphane Mercier, Jean-Paul Estiévenart, Manu Bonetti, Cédric Raymond en Basile Peuvion. Op het podium speelt het duo wel eens minder bekende standards op een volledig eigen manier maar ook veel eigen composities, afwisselend in het Engels of het Frans.


Charles Loos is één van onze allergrootste jazzmuzikanten. Hij treedt veelvuldig op in de Verenigde Staten. Charles Loos is klassiek geschoold, componeert zelf en nam reeds talrijke CD's met zijn muziek op.

Natacha Wuyts - Vocals
Charles Loos - Piano
 
See also:   Natacha Wuyts - Charles Loos
© Lundis d'Hortense, 1996-2013. Contact us   Disclaimer