Search in
English French Nederlands
JazzClass Series #2 - Belgian Jazz 1
Wednesday March 14, 2018
7:30 PM
JazzClass Series #2 - Belgian Jazz 1
N9 (muziekclub Eeklo)

Contact information
Address Molenstraat 165
9900 Eeklo
Belgium
Phone +32 (0)9/377 93 94
Email Write an email
Web site Dedicated website

De Belgische jazzscene is behoorlijk levendig en bloeiend en behoort tot de top van Europa. In drie lessen maakt Frederik Goossens, melomaan, jazzverzamelaar en begenadigd lesgever, iedereen wegwijs. Geen cursus voor kenners of een geschiedenisles, wel een instapcursus voor mensen die benieuwd zijn om de geheimen van de jazz te ontrafelen aan de hand van Belgische voorbeelden en ontwikkelingen.

Elk seizoen presenteert JazzLab Series het kruim van de Belgische jazz op de beste Belgische podia. Niet alleen stond België aan de wieg van de Europese jazz en was er in de jaren 80 de ‘gouden generatie’ met klinkende namen als Bert Joris, Kris Defoort, het BJO, Jeroen Van Herzeele, … Ook vandaag bloeit en borrelt het in de Belgische jazzscene. Hoog tijd om ook in de JazzClass Series in de Belgische jazz te duiken!

Met handige tips, boeiend luister- en videomateriaal en een syllabus zorgen we er bovendien voor dat iedere cursist ideaal wordt voorbereid op de concerten op uw podium. Daar ontdekt u dan in real time waar het hart van de Belgische jazz klopt.

Frederik Goossens  
© Lundis d'Hortense, 1996-2013. Contact us   Disclaimer