Search in
English French Nederlands
Jef Neve - Perfect Spirit Control
Sunday February 26, 2017
8:00 PM
Jef Neve - Perfect Spirit Control
De Singer

Contact information
Address Bavelstraat 35
2310 Rijkevorsel
Belgium
Web site Dedicated website

Na het succes van zijn solo-album ONE (2014) en de bijhorende wereldwijde tour die uiteindelijk meer dan twee jaar zou duren stelt Jef Neve zijn nieuwe album graag aan u voor.

Een woordje uitleg van Jef Neve zelf:

“Wat als je voelt dat je op topsnelheid bent? Wat als plots in het midden van je leven alle zeilen in de juiste richting staan? Wat als je eindelijk geleerd hebt om op de moeilijkste golven te blijven rechstaan en met een spectaculaire sprong het veilige strand weet te bereiken?
“Perfect Spirit Control”, het gevoel dat je geest eindelijk doet wat je altijd verlangd hebt, de gedachte dat je zelf aan het roer staat nu, een heerlijk gevoel van vrijheid.

De mooiste muziek is zoals het leven op zijn best: ruimte voor improvisatie, en de mooiste stem subtiel weggelaten zodat het individu naar eigen believen kan inkleuren wat je niet kan leren in de schoolboeken.”

Het tempo ligt hoog, de piano duwt de stroom voorwaarts, drums en electronica doen het rommelen in de onderbuik, terwijl de strijkers voor het drama zorgen. Dit resulteert in meeslepende songs waar je zo de beat onder kan voelen, meegezogen in het ritme van deze tijd.

Jef Neve - Piano
Lennart Heyndels - Double bass, Cello
Jens Bouttery - Drums, Electronics
Christophe Pochet - Violin
Cristina Constantinescu - Violin
Sander Geert - Viola
Marlon Dek - Cello
© Lundis d'Hortense, 1996-2013. Contact us   Disclaimer