Search in
English French Nederlands
Secrets - Massot / Horbaczewski / Florizoone feat. Claron McFadden
Friday October 2, 2015
8:30 PM
JazzLab Series
Secrets - Massot / Horbaczewski / Florizoone feat. Claron McFadden
De Casino - Sint-Niklaas

Contact information
Address Stationsstraat 104
9100 Saint-Nicolas
Belgium
Phone +32 (0)3 776 11 98
Email Write an email
Web site Dedicated website

SECRETS ON STAGE
Shared secrets form the basis for this intriguing and intimate performance. The jazz trio Massot, Florizoone & Horbaczewski, together with the unique soprano Claron McFadden, give a voice to testimonies that are often personal, yet universal at the same time. A musical story of participation.

www.tuurflorizoone.be
www.claronmcfadden.com

Accordeonist Tuur Florizoone maakte enkele jaren geleden al diepe indruk met zijn tournee met Mixtuur, Nu bundelt zijn trio Massot/Florizoone/Horbaczewski de kranten met sopraan Claron McFadden. Samen duiken ze in de fascinerende wereld van geheimen.

Meer dan 100 mensen vertrouwden anoniem hun geheimen aan hen toe, een ware inspiratiebron voor tekst en muziek. Het resultaat wordt een intimistische muziektheatervoorstelling Secrets, een unieke inkijk in het leven van ‘de andere’, een muzikaal geheel van kleine en grote geheimen, van lichtvoetige en zware thema’s... Op 25 september gaat de voorstelling in première in Flagey, gevolgd door een uitgebreide tournee.

Een productie van Muziektheater Transparant, JazzLab Series en Aventura Musica in coproductie met Operadagen Rotterdam en in samenwerking met Flagey.

Michel Massot - Tuba, Trombone
Marine Horbaczewski - Cello
Tuur Florizoone - Accordion
Claron McFadden - Vocals
Josse De Pauw - Adviseur
 
See also:   Massot / Florizoone / Horbaczewski
© Jef Van Eynde
© Lundis d'Hortense, 1996-2013. Contact us   Disclaimer