Search in
English French Nederlands
Mile(s)tones door ZonZo Compagnie
Sunday March 29, 2015
2:30 PM
Mile(s)tones door ZonZo Compagnie
RElaX (Foyer Schouwburg Rex)

Contact information
Address Smallestraat, 2
2400 Mol
Belgium
Web site Dedicated website
Cultureel Centrum De Mol
Address Aarschotsesteenweg 3
2500 Lierre
Belgium
Phone + 32 (0)3 488 06 79
Fax + 32 (0)3 480 06 36
Location Google map

Drie muzikanten nemen je mee naar de fascinerende wereld van de Amerikaanse jazzcomponist en trompettist Miles Davis. Zijn vernieuwende manier van musiceren is het vertrekpunt van de voorstelling. Steeds wisselen de ruimtes. Het ene moment bevind je je in de bruisende creativiteit van een opnamestudio, het andere moment sta je mee op het podium en ben je een van de muzikanten. Dan weer creëer je livemuziek bij een film of sta je in het schilderatelier van de gevierde muzikant.

Tijdens MILE(S)TONES nemen een slagwerker, een pianist en trompettist je mee naar de fascinerende wereld van de legendarische Amerikaanse jazz componist en trompettist Miles Davis. Zijn avontuurlijke manier van muziek maken is het vertrekpunt van de voorstelling. Steeds wisselen de ruimtes. Het ene moment bevind je je in de bruisende creativiteit van een opnamestudio, het andere moment sta je mee op het podium en ben je één van de muzikanten, dan weer creëer je live muziek bij een film of sta je in het schildersatelier van de gevierde muzikant.

In MILE(S)TONES beleef je vooral de fantastische mogelijkheden van de improvisatiemuziek aan de hand van de composities van Miles Davis, met leden van het Gentse Jazz ensemble De Beren Gieren Fulco Ottervanger en Simon Segers, en trompettist Bert Bernaerts als ideale gidsen.

Simon Segers - Drums
Fulco Ottervanger - Keyboards
Bert Bernaerts - Trumpet
© Lundis d'Hortense, 1996-2013. Contact us   Disclaimer